Logo kroontje Coning motoren

Elektrisch motorrijden begint bij Coning Motoren

Motoren en duurzaamheid, twee passies die wij wisten te combineren met Coning MTRN! Met bomvolle ervaring op het gebied van klantcontact, klantbeleving, verbeterprocessen en duurzaam ondernemen werd het tijd dat wij dit gingen samenvoegen tot onze passie andere passie, namelijk motoren! En dat doen we nu! Met veel trots en met enorm veel plezier ontvangen wij bezoekers in onze showroom in Utrecht voor die ultieme rijbeleving met onze elektrische motorfietsen van het merk RGNT. 

Onze motoren lijken op een tijdperk waarin ze nog robuust, efficiënt en vervaardigd waren met hoogwaardige materialen. Wij bieden een in Zweden ontworpen, handgebouwde, met klassieke look elektrische motorfiets die generaties lang de tand des tijds kan doorstaan. En terwijl we ons het verleden esthetisch herinneren, kijken we technologisch vooruit. Door met innovatieve oplossingen te werken, hebben we een volledig digitaal ecosysteem voor onze rijders gecreëerd met cloudconnectiviteit, een gebruiksvriendelijke interface, een LCD-aanraakscherm en geen onderhoud.

Plan je proefrit

Informatie belastingvoordeel

Informatief gesprek

Wil je weten hoeveel je RGNT motor nog kost na aftrek van de belastingvoordelen, of ben je benieuwd naar de voorwaarden die de belasting stelt? Vul onderstaande in en wij maken een indicatieve berekening waarmee je naar de boekhouder kan.